Rezultate obținute

LAIC PROD rezultate 2015

Alte rezultate ale LAIC PROD includ:

2009

LAIC PROD ocupă locul 1 în Top Profit România, municipiul București – recunoaștere a activității derulate în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului;

Locul 1 în Top Afaceri România,pentru municipiul București, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei si cartonului.

2010

Locul 1 în Top Afaceri România, municipiul București, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului.

Locul 1 în Top Profit România, municipiul București, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului.

Locul 2 în Top Afaceri România, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului.

Locul 2 in Top Profit România, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului.

2011

Locul 1 în Top Profit România, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului.

Locul 1 în Top Afaceri România, municipiul București, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului.

Locul 2 in Top Afaceri Romania,in domeniul Fabricarii utilajelor pentru industria hartiei si cartonului.

2015

Locul 1 în Top Afaceri România 2015, la nivelul municipiului București, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului, conform bilanțului 2014.

Locul 2 în Top Profit România 2015, la nivelul municipiului București, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului, conform bilanțului 2014.

Locul 3 în Top Afaceri România 2015, în domeniul Fabricării utilajelor pentru industria hârtiei și cartonului, conform bilanțului 2014.

Comentariile sunt închise.