Detalii tehnice pentru comenzi

Pentru scurtarea timpului de realizare a comenzilor vă rugăm să țineți cont de următoarele recomandări în transmiterea comenzii. Acestea reduc considerabil timpul de prelucrare a datelor transmise de către client și intrarea în producție a lucrării:

 1. Se recomandă ca desenele transmise către LAIC PROD să fie executate utilizând CorelDRAW Graphics Suite X5 (și nu versiunile mai recente);
 2. Pentru desenele transmise, se recomandă a utiliza următoarele coduri de culori:
BIG – linie verde continuăCOREL – greengreen corel
CUȚIT – linie continuă roșieCOREL – redred_corel
PERFOR – linie continuă maroCOREL – brownbrown corel
CONTUR ȘTANȚĂ – linie continuă neagrăCOREL - blackblack corel

*Programul informatic utilizat de către LAIC PROD interpretează automat aceste culori reducând timpul de pregătire al desenului pentru intrarea în producție a lucrării, salvând clientului până la 2 ore în ceea ce privește termenul de finalizare a comenzii.

 

 1. Desenul să cuprindă conturul ștanței (placajului);
 2. Desenul să fie însoțit de următoarele specificații (se recomandă ca ele să fie scrise în exteriorul ștanței/placajului):
  1. Materialul ștanțat și greutatea sa;
  2. Specificația: desenul este dat în oglindă sau nu (CITIBIL sau NECITIBIL);
  3. Termenul de execuție dorit;
  4. Tirajul preconizat;
  5. Orice alte precizări tehnice necesare;
 3. Desenul să fie însoțit, în mailul de comandă, de orice alte observații relevante, precum și de opțiunea clientului pentru serviciul de curierat al LAIC PROD[1] în vederea transmiterii lucrării executate la sediul clientului.

[1] Mențiune: serviciul de curierat oferit de către LAIC PROD este disponibil doar pentru clienții din București și presupune achitarea unei taxe suplimentare de 10 lei.

Comentariile sunt închise.