Despre noi

LAIC PROD înseamnă echipă, pasiune pentru lucrul bine făcut și respect pentru fiecare dintre partenerii noștri cărora le garantăm calitatea produselor executate de noi. De la înființare, în 1998, LAIC PROD a adunat în jurul nucleului de fondatori, 15 persoane care lucrează cu responsabilitate pentru a oferi cu promptitudine produse de calitate, iar deviza echipei este ”calitate mai presus de orice”. LAIC PROD depune eforturi conștiente pentru a proteja mediul pe întreg procesul de producție și distribuție și a lăsa o amprentă de carbon, cât mai mică asupra mediului. Tratăm cu responsabilitate alegerea materiei prime și a producătorilor/furnizorilor cu care lucrăm (ex. utilizăm doar placaj cu certificat FSC).

În cei peste 18 ani de activitate (prin realizarea a peste 5.500 de ștanțe doar în 2015), LAIC PROD s-a dezvoltat continuu. Experiența acumulată în cei 18 ani și colaborarea strânsă cu partenerii noștrii, a dus mereu la diversificarea gamei de produse și servicii oferite. De asemenea, pentru a putea micșora perturbările apărute în procesul de producție, LAIC PROD a deschis un punct de lucru în Mihăilești, care are scopul de a susține și complementa punctul principal de lucru, din București.

Astfel, pe lângă nucleul producției de ștanțe (plane și ”sandwich”), decupatoare, contra-decupatoare și decupatoare frontale, a adăugat ofertei sale: modele de carton realizate pe cutter-plotter, plăci de pertinax ce înlocuiesc contra-bigurile, desene tehnice pe hârtie de calc de format mare, precum și debitarea acrilicelor. Mai mult, începând cu luna martie 2016, oferta noastră va cuprinde și ștanțe curbe datorită parteneriatului încheiat cu Ozkardeșler, Istanbul.

Este de menționat faptul că debitarea se face, în ton cu tehnologia actuală, cu ajutorul unui utilaj-laser de precizie ridicată (0.01 mm), iar pentru profilarea cuțitelor se utilizează mașini de îndoit automate.
În 18 ani, am învățat că avem mereu ceva nou de învățat.

Comentariile sunt închise.